Jestem dietetykiem klinicznym. Ukończyłam studia magisterskie w Wyższej Szkole Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi. Ponadto ukończyłam 3- miesięczny kurs "praca z dziećmi w kontekście psychodietetyki", uczestniczyłam czynnie w konferencji naukowej dla dietetyków Wyższej Szkoły Rehabilitacji w Warszawie "Czynniki genetyczne i środowiskowe wpływające na jakość zdrowia i życia konsumentów - dieta w prewencji nowotworów". Brałam udział w licznych szkoleniach i konferencjach naukowych, np. "Specjalista przyjazny insulinoopornym".
Prywatnie jestem mamą trójki dzieci i pewnie dlatego również są one mi szczególnie bliskie w mojej praktyce zawodowej. Z doświadczenia wiem, jak ważny w zapobieganiu i leczeniu wielu chorób jest właściwy sposób odżywiania. Jeśli odpowiednio wcześnie zadbamy o zdrowy i pełnowartościowy talerz nasz i naszych pociech, z pewnością będziemy cieszyć się lepszym zdrowiem i z satysfakcją obserwować szczęśliwe dorastanie naszych dzieci.
Pracuję w szpitalu jako dietetyk kliniczny, prowadzę warsztaty dla kobiet w ciąży i w okresie laktacji oraz indywidualne konsultacje z pacjentami potrzebującymi dietetycznego wsparcia.
Kocham podróże po różnych zakątkach świata, dobry film i długie spacery na łonie natury.